Jak nosit proužkované vzory v letošní sezóně

22.01.2019 9:25

Jak nosit proužkované vzory v letošní sezóně

Každou sezonu se objevují nové trendy a módní průmysl je bere útokem. Existují však některé trendy, které se objevují častěji než jiné a letos to jsou pruhy. Mají svojí chvíli v centru pozornosti, pruhy jsou neuvěřitelně všestranné a objevují se v mnoha různých stylech oděvů.

Od jemných pruhů k odvážnějším, výhledově je to trend, který se vám může stát vlastním a oblíbeným. Zde jsou některé naše oblíbené novinky, které obsahují pruhovaný trend.

STRIPE KNEE RIP JEANS

stripe-jeans

Džíny jsou nezbytnou součástí šatníku bez ohledu na to, jaké roční období. Pro sezónu zima 18/19 je ideální čas opravdu využít vašeho denimu na plno. Buďme upřímní, pravděpodobně budete oblékat džíny po dobu dalších 6 měsíců až do léta a tak se ujistěte, že máte po ruce trendy a stylové džíny!

Naše Stripe Knee Rip Jeans nabízejí moderní design s roztrhanými koleny a bílé kontrastní pruhy dolů po vnějšku nohou. Tyto jeans nabízejí elegantní vzhled a jsou alternativou k vašim obvyklým černým džínám.

TRIČKO BOLD STRIPE

BOLD-STRIPE-TEE

Široké pruhy jsou perfektní způsob, jak co nejvíce využít nejžhavějšího trendu této sezóny. Vyjádřete svoji odvahu v našem tričku Bold Stripe proužky, které je dostupné v různých barevných variantách. Naše červeno/černé tričko Bod Stripe je živé a přímo zaměřeno na trend s pruhy a barvami. Dokonale se hodí k černých džínům pro casual (ležérní) vzhled.

Tričko má spadlá ramena, na límci a na hrudi se nachází značka "S". Je to skvělé víkendové tričko se stylem, v kterém zaujmete od zimy do jara.

JOGGERS TRACK PINSTRIPE

TRACK-PINSTRIPE

Mnozí z nás chtějí sledovat módní trendy, ale snaží se vypadat také jedinečně, což může být obtížné, když všichni kopírují stejné styly. Pro casual (ležérní), ale stylový vzhled jsou naše Track Pinstripe joggers perfektní volbou. K dispozici jsou v černé nebo šedé barvě. Nabízejí perfektní alternativu ke klasickému stylu joggers, což vám umožní vyniknout a zaujmout.

S pruhy po celé délce a odvážným pruhem dolů na vnější straně nohou, zakončené zipy u kotníku se jedná o moderní přístup k joggers pro zimu 18/19.

TRIČKO BLOCK RAGLAN

block raglan

Pokud máte rádi jemnější styl, tak naše tričko Block Raglan má mnohem tradičnější design s širokými pruhy v kontrastních barvách na rukávech, ramenou. Logo "S" je umístěno na lemech rukávů a také vyšité v levé hrudní části.

Fitted střih dělá tričko přiléhavé a vypadá jednoduše skvěle, společně s džínami a teniskami. K dispozici v černé nebo bílé barvě.