Váš průvodce teplákvými soupravami a jejich nejnovější trendy

21.01.2019 23:28

Váš průvodce teplákvými soupravami a jejich nejnovější trendy

Když je nebe neustále zatažené a teploty klesnou téměř k nule, tak musíte začít přemýšlet o obnovení vašeho šatníku. Čas pro sluneční brýle, kraťasy a volnočasové košile je u konce a proto musíme opět nachystat pestrobarevné kulichy, stylové bundy a teplé rukavice.

Je na čase využít nabídky nejnovějších trendů této sezóny a držet s nimy krok. Přestože by vás mohla pokoušet nová parka budna nebo tlusté svetry, je tu jedno oblečení, které by mělo být jedno z vašich nejoblíbenějších a to nová tepláková souprava.

Pohodlné, stylové a naprosto ideální pro chladné zimní večery u televize. Tepláky a mikiny jsou nezbytným doplňkem šatníku každého chlapa.

Zde jsou některé nejnovější trendy, která vám přinesou trochu inspirace:

MIKINA DIP DYE HYPA - MODRO/BÍLÁ

DIP-DYE-HOODIE-BLUE

Každý potřebuje dobrou mikinu pro zimní období a mikina Dip Dye Hypa je obzvláště oblíbeným přírůstkem v našem novém sortimentu. Odstín tmavě modré barvy postupně přechází na bílou barvu. Tato elegantní mikina má vyšité logo Sinners uprostřed hrudníku, logo lze nalézt kolem lemů rukávů a také kolem kapuci.

Mikina je perfektní pro přidání barvy do ponuré zimní sezóny. Je skvělou volbou pro každého, kdo chce vytvořit stylový outfit - zatímco směs bavlny a polyesteru vás zahřívají a udržují v teple. K dispozici je také v černé barvě.

JOGGERS TRACK PINSTRIPE - ČERNÉ

joggers-track-pinstripe

Je možné, že jste překvapeni - ale ano, v této zimě jsou proužky velice IN! Tyto štíhlé, stylové černé Joggers Track Pinstripe mají tenké bílé pruhy, které se táhnou dolů po nohách a také dva silnější pruhy, které poskytují tradiční sportovní vzhled joggers. Logo "S" je umístěno na zadní kapse a praktické kapsy jsou na zip. Tyto joggers jsou k dispozici také v šedé barvě.

BUNDA RETRO TRACK - BÍLÁ

RETRO TRACK JACKET

Tato retro tepláková souprava je nabita drzými a pobuřujícími barvami. Bunda Retro Track je plná nostalgie a individuálního stylu 90. let. Jedinečný vzorek na hrudi a rukávech vyzařuje barevnými odstíny modré a zelené, zatímco se výrazné logo "S" táhne po celé délce rukávů v typickém retro stylu (a také je logo "S" umístěno na hrudi).

Jeden z nejžhavějších trendů ZIMA18/19, retro bunda je jistý způsob, jak být i v zimě stylový. 

Pro dokonalý vzhled se ještě podívejte po odpovídajících joggers.

JOGGERS TRACK CROPPED - KOSTKOVANÉ

TRACK CROP JOGGERS

Velkým zimním hitem jsou proužkované, kostkované a tartanové vzory doplněné košilí a tartanovou bundou. Zcela nové Joggers Track Cropped mají módní šedý kostkovaný vzor a také tlusté černobílé závodní pruhy, které se táhnou dolů po obou nohách. Logo Sinners je umístěno na zadní kapse. Zipy u kapes a u kotníků zlepšují praktičnost a pohodlí.