TOP 5 kusů oblečení, které můžete přidat do zimního šatníku

21/01/2019 14:40

TOP 5 kusů oblečení, které můžete přidat do zimního šatníku

Teploty klesají, dny jsou kratší a všichni jsme viděli reklamu na Vánoce Coca-Cola již milionkrát. To je pro nás jasné znamení, že zima je tu a to v plné síle.

Navzdory zataženějšímu nebi a mrazivému počasí, nemusí být vše tajemné a pochmurné, protože příchod chladnějšího počasí představuje ideální příležitost na obnovu zimního šatníku. Aktuálně je pravý čas, módní trendy zima 18/19 jsou v plném proudu a pomocí nich můžete bojovat proti nepříznivému počasí v nejnovějších bundách, mikinách a teplákových soupravách.

Takže tady je TOP 5 kusů oblečení, které Vám mohou zpříjemnit zimu:

RETRO MIKINA - BÍLÁ

retro-sweater

Tato zima je o nostalgii 90. let a retro vlně. Naše bílá Retro mikina splňuje tyto požadavky. Odstíny zelené a modré jsou zobrazeny v jedinečném vzoru přes ruce a po stranách hrudníku, kde uprostřed najdeme logo Sinners na sněhově bílém podkladu.

Mikina je vyrobena z mixu fleecu, polyesteru a bavlny. Tento příjemný kus oblečení není pouze o aktuálním trendu, také Vás v zimě krásně zahřeje a udrží Vás v teple.

BUNDA RUSH PARKA - ČERVENÁ

RUSH-PARKA-RED

Žádný pánský šatník není kompletní bez stylové a robustní bundy a parka je oblíbená již přes 20 let. V letošním roce bychom rádi upoutali pozornost na tuto poněkud nápadnou budnu Rush Parka v červené barvě, která je provedena ve výrazných vánočních odstínech a je dodávána s kapucí z umělé kožešiny.

Naše vrstvená parka má teplou podšívku a spoustu praktických kapes. Výrazné logo "S" je vyšité na levém prsu. Tato zimní bunda je ideální pro chladné, sychravé zimní období a přidá do potemnělé zimy výraznou barvu. Pokud je pro Vás tato barva velice odvážná, můžete zvoli černou barvu bundy.

MIKINA DIP DYE HYPA - ČERNO/BÍLÁ

rDIP-DYE-HYPA

Přechody barev se ukázaly přes celé léto jako velice populární kombinace, ale nemůžeme považovat za špatné, přenesení tohoto trendu i do zimní sezóny. Mikina Dip Dye je sporotvní a má nepochybně arktický vzor, kde se odstíny černé, které jsou na ramenou postupně přeměňují směrem dolů na bílou a vytvářejí opravdový mrazivý vzhled.

Znak Sinners je vpředu uprostřed na hrudi a zároveň je logem "S" olemována i kapuca. Lemy na rukávech mají také velice zajímavý styl Sinners.

BUNDA PAUSE REFLECTIVE PUFFER - ČERNÁ

PAUSE-REFLECTIVE-PUFFER

"Hiker-look" se v zimě stal velice rozšířeným a spoustu mužů se rozhodlo doplnit vycházkové boty s tlustout vrstvenou bundou a rabustním batohem. Bunda Pause Reflective Puffer v černé barvě není jen skvělá volba pro procházky zmrzlou krajinou, ale také protože má elegantní design, tak se ještě více hodí i do ulic měst.

Vrstvená, stylová a designová bunda v černé bundě je doplněna reflexní stříbrnou barvou, teplou výstelkou a voděodolnou kapucí. Značka Sinners je vyšita na levém prsu. Tato bunda je k dostání také v modré a červené barvě. 

SCRIPT JOGGERS - ŠEDÁ

SCRIPT-JOGGERS

V těchto dnech jsou tyto joggers perfektní pro večerní relaxaci u televize. Script Joggers v šedé barvě jsou vyrobeny z elastické fleece bavlny a mají 3D vyšívané logo v dolní části levé nohy. Tyto útulné joggers mají užitečné kapsy na zip a moderní slim fit design. Můžete je také pro dokonalý vzhled doplnit šedou mikinou Script.